Пробіг під каштанами

30-й ювілейний «Пробіг під каштанами»: єднання заради спорту та добрих справ

28 травня 2023 року ACME мала честь долучитися до ювілейного, 30-го «Пробігу під каштанами». Ця знаменна подія обʼєднала не лише нашу спортивну родину, а й усіх небайдужих до майбутнього України. Дата пробігу збіглася з Днем хіміка — професійним святом людей, які піклуються про нашу красу, створюючи безпечні та корисні косметичні засоби.

Забіг традиційно приурочений до Дня Києва, а цього разу він став втіленням єднання, сили та незламності нашого народу. На мальовничій набережній міста Українка співробітники ACME з усієї України згуртувалися, щоб подолати символічні 5 кілометрів заради маленьких сердець українських дітей.

Завдяки спільним зусиллям учасників пробігу вдалося зібрати 1 000 000 грн для Центру дитячої кардіохірургії МОЗ України. Ці кошти будуть спрямовані на придбання операційного столу, який допоможе рятувати життя дітей з вадами серця.

Окрім допомоги Центру дитячої кардіохірургії, «Пробіг під каштанами» цьогоріч підтримав фонд SMART Medical Aid. Завдяки зібраним коштам буде придбано 2 карети швидкої допомоги для надання екстреної медичної допомоги в прифронтових зонах.

30-й «Пробіг під каштанами» став справжнім святом спорту та благодійності. Ми щиро дякуємо всім, хто долучився до цієї події! Разом ми робимо Україну сильнішою, здоровішою та кращою!