Нагорода від Фонду WeHelpUkraine

Разом до безпечного майбутнього: ACME отримує нагороду від WeHelpUkraine

Цьогоріч компанія ACME відзначає 30-річний ювілей. 30 років — знаменна дата, але війна внесла свої корективи. Замість гучного святкування компанія ACME вирішила зробити внесок у безпечне майбутнє України, задонативши кошти на благодійну справу.

Ставши партнерами фонду «We Help Ukraine» у проекті «Чиста земля України», ACME підтримала закупівлю міношукачів. На знак вдячності за вагомий внесок у справу очищення української землі від мін керівництву компанії ACME було вручено Почесний Знак фонду «Ми допомагаємо Україні».

Чому міношукачі?

Війна з росією залишає по собі жахливий спадок — тисячі мін та інших вибухонебезпечних предметів, що загрожують життю людей на звільнених територіях. Проект «Чиста земля України» має на меті очистити деокуповані території, щоб люди могли безпечно повернутися до своїх домівок. Міношукачі — це реальний шанс зробити нашу землю знову безпечною, чистою і красивою.

Один міношукач — 50 врятованих життів

Попереду лежить довга і кропітка робота: звільнені площі та території бойових дій потребують очищення від мін та снарядів, які залишаються на дитячих майданчиках, у парках, на полях і берегах річок.

Придбання міношукачів — нагальна потреба: один такий пристрій може знайти до 50 небезпечних обʼєктів на місяць, рятуючи життя людей.

ACME дякує партнерам за співпрацю та можливість долучитися до цієї важливої справи. Ми віримо, що спільними зусиллями зможемо звільнити українську землю від мінної загрози, подарувавши людям безпечне життя.

ACME — за щасливе майбутнє України!